Ons bedrijf

Ons bedrijf

Bij Loodgietersbedrijf Freek Blees b.v. kunt u terecht voor alles op het gebied van water, sanitair, riolering, centrale verwarming en dak- & zinkwerken. Voor vakkundig installeren, repareren en onderhouden staan wij voor u klaar. Bij ons staat vragen stellen vrij en een offerte zal dan ook vrijblijvend worden uitgebracht.
Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel en dit betekent dat u zowel vóór, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen. Onze jarenlange ervaring binnen deze vakgebieden garanderen u dat de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren degelijk, en volgens afspraak uitgevoerd worden.

Op deze website vindt u een overzicht van de werkzaamheden die Loodgietersbedrijf Freek Blees b.v. voor u kan verrichten. Van renovatie tot nieuwbouw en van woonhuis tot flatgebouw, bij Loodgietersbedrijf Freek Bleesb.v. kunt u voor vele werkzaamheden terecht.
Het werkgebied van Loodgietersbedrijf Freek Blees b.v. strekt zich uit tot geheel Nederland. Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven, aannemers, makelaarskantoren en instellingen.

Bij loodgietersbedrijf Freek Blees b.v. heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Tevens geven wij op vrijwel al ons dakwerk 10 jaar garantie. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven.
Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
.